Επειδή η τάση της αγοράς απαιτεί τα Εκπαιδευτήρια για να ανταπεξέλθουν τον ανταγωνισμό, να οργανώνονται σε αλυσίδες τις οποίες θα υποστηρίζει ένα Δυνατό και Αναγνωρίσιμο όνομα.

Επειδή οι ανάγκες της εποχής θέλουν το Εκπαιδευτήριο να είναι ευέλικτο και να παρέχει Πολλαπλές Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες.

Επειδή η Εκπαιδευτική Μέθοδος ACTIVUM εγγυάται με σιγουριά την Επιτυχία των μαθητών, όλων των τμημάτων των Εκπαιδευτηρίων μας, στους προκαθορισμένους στόχους.

Επειδή το Εκδοτικό τμήμα του Ομίλου με τους 38 τίτλους βιβλίων για όλα τα μαθήματα Λυκείου, που διατίθενται αποκλειστικά στους μαθητές   των Εκπαιδευτηρίων ACTIVUM Group, παρέχει στον Συνεργάτη Εκπαίδευση Κύρους.

Επειδή οι μαθητές Β΄& Γ΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Activumgroup κάθε χρόνο συμμετέχουν στον κύκλο διαγωνισμάτων προσομοίωσης στις συνθήκες των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο οποίος αφορά αποκλειστικά τα μέλη του ομίλου ACTIVUM. Ο κύκλος διαγωνισμάτων προσομοίωσης, θα διεξαχθεί με την ευθύνη των Κεντρικών υπηρεσιών ACTIVUM.

Επειδή ο Ενιαίος Ετήσιος Προγραμματισμός Λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων ACTIVUM Group δίνει στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ACTIVUM Group, την δυνατότητα να σχεδιάσουν τις δράσεις όλης της σχολικής χρονιάς, τόσο σε προσωπικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο. Ειδικότερα ο τρόπος λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων ACTIVUM Group (κύκλος διαγωνισμάτων προσομοίωσης στις συνθήκες των Πανελλαδικών εξετάσεων, ενημερώσεις Γονέων, ενημερωτικά σεμινάρια, πολιτιστικές-εκπαιδευτικές-αθλητικές δραστηριότητες,…) παρέχει Εκπαιδευτικό Δυναμισμό στα Εκπαιδευτήρια Activumgroup, ενώ ταυτόχρονα τα διαφοροποιεί Ποιοτικά από τον ανταγωνισμό.

Επειδή η Activum Συμβουλευτική & το Κέντρο Επαγγελματικού προσανατολισμού, υποστηρίζει τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Activumgroup, με την παραγωγή ενημερωτικού υλικό, όπως ο Ετήσιος Οδηγός Σπουδών, το Βιβλίο «Σπουδάζω στην Ελλάδα» με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν τις σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, με την Διενέργεια ειδικών test και την ανάλυση των αποτελεσμάτων τους, για θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, εύρεσης κλίσεων, μέτρησης σχολικού εκφοβισμού, Ψυχομετρικής Αθλητικής Υποστήριξης, αξιολόγησης & επιλογής προσωπικού, επαναπροσδιορισμού καριέρας,…. και με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στην Επιτυχημένη Εξέλιξη των μαθητών και εξασφαλίζει την Ικανοποίηση των Γονέων τους.

Επειδή η χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων (διαδραστικοί πίνακες, εικονικά εργαστήρια, χρήσηinternet κ.λ.π.) εξασφαλίζει Κέρδος Χρόνου στην διδασκαλία των μαθημάτων, ενώ ταυτόχρονα αυτή γίνεται πιο Ευχάριστη και Παραγωγική.

Επειδή θα έχετε Πολλαπλά Οικονομικά Οφέλη, πραγματοποιώντας μία επένδυση στον χώρο της Εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα θα έχετε την «σιγουριά» μιας θέσης Εργασίας Κύρους και συμβατή με τις γνώσεις και τις επαγγελματικές αναζητήσεις σας.

Επειδή ο Συνεργάτης μας είναι ένας ανεξάρτητος επιχειρηματίας, μέλος του ισχυρού εκπαιδευτικού ομίλου ACTIVUM !

testaki kentra koubi xenes glwsses seminaria
© ACTIVUM GROUP. All rights reserved