Ο Εκπαιδευτικός όμιλος ACTIVUM με εμπειρία δεκαετιών στο χώρο της εκπαίδευσης και πρωτοπορώντας, αποφάσισε την διεξαγωγή κύκλου διαγωνισμάτων με επαναληπτικά θέματα για την Β΄& Γ΄ Λυκείου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο χρόνος πραγματοποίησης (από 3/4/2016 έως 27/4/2016), αλλά και ο βαθμός δυσκολίας των θεμάτων (αφορά την κατάλληλη επιλογή των θεμάτων στα διαγωνίσματα), δίνουν την αίσθηση ότι οι μαθητές θα βοηθηθούν ουσιαστικά στο δύσκολο έργο τους, επειδή θα υπάρχει επαρκής χρόνος, για την διόρθωση των ατελειών και για την κάλυψη των απαιτούμενων γνώσεων.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Εκπαιδευτικού ομίλου ACTIVUM, οι μαθητές της Γ΄& Β΄ Λυκείου που δεν είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο από τα παραρτήματα του ομίλου, μπορούν να πάρουν μέρος στα διαγωνίσματα προσομοίωσης που θα πραγματοποιηθούν. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους έγκαιρα και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

Η μοναδική υποχρέωση των μαθητών που δεν είναι εγγεγραμμένοι, θα είναι να δηλώσουν την συμμετοχή τους στη γραμματεία του φροντιστηρίου της περιοχής τους, μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου.

testaki kentra akouste koubi xenes glwsses seminaria
© ACTIVUM GROUP. All rights reserved | Web Design CONCEPT MANIAX.